Disclaimer

  1. Alle teksten en afbeeldingen zijn eigendom van nachtwinkelingent.be. Elke vorm van reproductie zonder voorafgaande schriftelijke toestemming is verboden.
  2. Nachtwinkelingent.be kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor schade die ontstaat uit het gebruik van informatie op deze site.
  3. De prijzen die op deze site gepubliceerd worden zijn louter indicatief. Deze worden door nachtwinkelingent.be zelf verzameld en geven aan hoeveel een product kostte op het moment dat de gegevens door nachtwinkelingent.be werden verzameld. Hou er rekening mee dat de prijzen kunnen afwijken. Vaak worden prijzen in de winkel niet getoond, zodat de eigenaar op het moment zelf zijn prijs kan bepalen. Indien de prijzen toch getoond worden en deze wijken af van de prijzen die u op nachtwinkelingent.be terugvindt, gelieve ons dit te melden via het contactformulier. Hou er ook rekening mee dat de prijzen in bepaalde periodes veel kunnen afwijken (zoals bijvoorbeeld tijdens de Gentse Feesten).
  4. De openingsuren werden opgevraagd in elke winkel en zijn louter indicatief. Hou er rekening mee dat de eigenaar van de nachtwinkel vaak beslist om vroeger te sluiten (als er weinig volk langskomt) of langer open te blijven (als er veel volk langskomt). Nachtwinkelingent.be kan dan ook niet verantwoordelijk gesteld worden voor het feit dat een winkel op een bepaald tijdstip al dan niet open of gesloten is.
  5. Reacties: Nachtwinkelingent.be behoudt zich het recht geplaatste reacties aan te passen of te verwijderen indien die inhoud van de reactie ongepast bevonden werd.